[vc_row][vc_column width=”1/4″][tp_empty_space dp_height=”20px”][vc_single_image image=”16541″ img_size=”large” alignment=”center”][tp_empty_space dp_height=”50px”][vc_single_image image=”16551″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Veelgestelde vragen


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Een bestelling die vóór 12:00 besteld is, gaat vaak dezelfde dag met de post mee. Over het algemeen geldt; binnen 48 uur wordt je bestelling verzonden van maandag t/m vrijdag. PostNL bezorgdagen zijn: dinsdag t/m zaterdag. Mocht je haast hebben met je bestelling? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, hoe kan dat?
Helaas kan het wel eens voorkomen dat er een vertraging is bij PostNL. De post naar België duurt vaak een dag langer. Is je bestelling na 3 bezorgdagen nog niet binnen, neem dan even contact op via info@mismoart.nl of via het contactformulier.

Kan ik ook een deel van mijn bestelling retour sturen?
Ben je nou niet tevreden over een besteld product? Je kunt dit dan retour sturen. De portokosten voor het retour sturen zijn voor jezelf, maar de kosten van je teruggestuurde artikelen worden binnen een paar dagen teruggestort op je rekening. Wil je weten hoe je een product retourneert? Stuur even een mailtje naar info@mismoart.nl of neem contact op via het contactformulier. Overigens zijn originele illustraties, al dan niet op maat gemaakt, niet te retourneren.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Alle post wordt verstuurd door PostNL en de verzendkosten liggen aan de grootte van je bestelling. Sommige bestellingen, grotere aantallen van een product of andere zware/grote artikelen gaan met pakketpost. Kleinere artikelen passen door de brievenbus en zullen qua verzending dus ook goedkoper zijn.

Wat doe ik als mijn product beschadigd zijn?
Producten worden goed en zorgvuldig ingepakt. Toch kan het zo zijn dat je je pakketje met enige beschadiging ontvangt door bijvoorbeeld de postverwerking bij PostNL. Is je product ook beschadigd? Stuur me dan even een berichtje, zodat ik kan kijken naar een passende oplossing.

Wat zijn de verzendkosten binnen NL?
De verzendkosten voor pakketjes die door de brievenbus passen, liggen tussen de €1,95/€3,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht) Pakketpost kost €6,95. De verzendkosten van jouw bestelling worden getoond tijdens het bestelproces.

Mijn vraag staat er niet tussen, op welke manier kan ik het beste contact opnemen?
Het beste is om contact op te nemen via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@mismoart.nl. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tp_empty_space dp_height=”120px”][/vc_column][/vc_row]