Gelegenheidskaarten

Kaarten op maat gemaakt om nieuw leven te vieren, de liefde te vereeuwigen, of om afscheid te nemen. Ik illustreer of ontwerp een kaart helemaal naar jouw wens, zodat deze past bij de gelegenheid

Rouwkaarten

Speciaal en persoonlijk

Het verlies van een dierbare is altijd ontzettend moeilijk en soms zelfs onwerkelijk. Een persoonlijke rouwkaart kan helpen bij het moeilijke proces en een waardig afscheid.

Een mooie kaart kan steun bieden en is iets tastbaars om naar terug te grijpen op moeilijke momenten. Ik ontwerp en illustreer daarom ook deze kaarten, geheel naar jouw of jullie wensen, om moeilijke momenten te ondersteunen en om mooie herinneringen  te koesteren.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur me dan zeker even een berichtje.

Geboortekaartjes

Speciaal en persoonlijk

Zo’n ontzettend bijzonder moment als de geboorte van je kindje, wil je natuurlijk op een speciale manier vast leggen en vieren. Met een uniek een persoonlijk geboortekaartje, laat je iedereen weten hoe trots en blij je bent met jullie gezinsuitbreiding. Ik maak graag een illustratie of ontwerp voor jouw of jullie soon to be newborn!

Trouwkaarten

Speciaal en persoonlijk

Een hele mooie en speciale dag in jullie leven verdient natuurlijk een persoonlijke en unieke uitnodiging om jullie liefde te vieren met dierbaren.

Benieuwd naar items in de shop?

Mijn blogs vind je hier!

Dichtbij de Natuur

Zowel met mijn illustraties als met mijn handgemaakte items probeer ik zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en dichtbij de natuur te blijven.

Youtube Kanaal

In december 2020 begon ik mijn YouTube kanaal Zeg Maar Mich!

In mijn weekvlogs deel ik mijn persoonlijke leven en nog veel meer.