Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Michelle Ridderhof. Met mijn studieachtergrond Illustration Design en Audiovisueel Vormgever ben ik de wijde wereld ingesprongen om te creëren, te maken en te inspireren. Dit doe ik dan ook op veel diverse manieren. Ik werk met veel verschillende materialen en media uitingen om zo continue de juiste vorm voor mijn beelden en creativiteit te vinden.

Creatief in de breedste zin van het woord.

Voor mij is er niet maar 1 manier om mijn creativiteit te uiten. Al vanaf jongs af aan hield ik mij bezig met tekenen, schilderen, knutselen, naaien met stoffen, dingen bouwen, klussen, verhalen verzinnen, foto’s en video’s maken en bewerken. Daarin is eigenlijk niet veel veranderd, behalve dat ik nu beter weet welke vorm bij welk beeld past. Ik vind het interessant dat ik door te spelen met materialen, er vaak achter kom hoe ik verder kan bouwen op dat idee en zo tot een uniek beeld kan komen .

Persoonlijk en uniek

Voor een persoonlijk en uniek product ben je bij mij aan het juiste adres! Soms kun je door een bepaalde gebeurtenis in je leven op zoek zijn naar een beeld die het gevoel of de emotie daarvan kan weergeven. Denk bijvoorbeeld aan een geboorte, een sterfgeval of een mooi familieportret. Ik help je graag om zo’n mooi of moeilijk moment vast te leggen in een pakkend en persoonlijk beeld. Je kunt altijd contact met mij opnemen en dan komen we er samen absoluut uit!

Dichtbij de Natuur

Zowel met mijn illustraties als met mijn handgemaakte items probeer ik zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en dichtbij de natuur te blijven.

Youtube Kanaal

In december 2020 begon ik mijn YouTube kanaal Zeg Maar Mich!
In mijn weekvlogs deel ik mijn persoonlijke leven en nog veel meer.