2

 • Portret op maat digitaal bestand

  65.00165.00
  Met liefde maak ik een geïllustreerd portret van jou en/of je geliefde, familie, vrienden, huisdieren of van wie jij maar wenst. Ik maak een geïllustreerd portret op mooi stevig aquarelpapier met verschillende materialen; potlood, markers, aquarelverf en inkt. Nadat de betaling is voldaan, ontvang je van mij een mail ter bevestiging en zal ik je vragen om foto’s terug te mailen van degene die op het portret moet komen. Vervolgens ga ik aan de slag met het portret. Binnen 1-4 weken zul je het portret in hoge resolutie digitaal ontvangen. Zit er meer haast achter? Neem dan even contact op via de mail. info@mismoart.nl Lees, voordat je een portret besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Wil je meerdere personen op een portret? Per persoon zijn de meerkosten €25,-. Selecteer hieronder het gewenste aantal personen.
 • Portret op maat print

  65.00235.00
  Met liefde maak ik een geïllustreerd portret van jou en/of je geliefde, familie, vrienden, huisdieren of van wie jij maar wenst. Je ontvangt een mooie kwaliteit print thuis per post. Ik maak een geïllustreerd portret met verschillende materialen; potlood, markers, aquarelverf en inkt. Nadat de betaling is voldaan, ontvang je van mij een mail ter bevestiging en zal ik je vragen om foto’s terug te mailen van degene die op het portret moet komen. Vervolgens ga ik aan de slag met het portret. Binnen 1-4 weken zul je de print van het portret bij jou thuis ontvangen. Zit er meer haast achter? Neem dan even contact op via de mail. info@mismoart.nl Lees, voordat je een portret besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Wil je meerdere personen op een portret? Per persoon zijn de meerkosten €25,-. Voor een portret op maat kun je kiezen uit de volgende drie formaten. Formaat: A5 21 x 14,8 cm €75,00 Formaat: A4 21 x 29,7 cm €115,00 Formaat: A3 42 x 29,7 cm €150,00 Selecteer hieronder het gewenste aantal personen en je formaat keuze.
 • Portret op maat

  75.00250.00
  Met liefde maak ik een geïllustreerd portret van jou en/of je geliefde, familie, vrienden, huisdieren of van wie jij maar wenst. Je ontvangt het originele geillustreerde portret thuis per post. Ik maak een geïllustreerd portret op mooi stevig aquarelpapier met verschillende materialen; potlood, markers, aquarelverf en inkt. Nadat de betaling is voldaan, ontvang je van mij een mail ter bevestiging en zal ik je vragen om foto’s terug te mailen van degene die op het portret moet komen. Vervolgens ga ik aan de slag met het portret. Binnen 1-4 weken zul je het portret bij jou thuis ontvangen. Zit er meer haast achter? Neem dan even contact op via de mail. info@mismoart.nl Lees, voordat je een portret besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Wil je meerdere personen op een portret? Per persoon zijn de meerkosten €25,-. Voor een portret op maat kun je kiezen uit de volgende drie formaten. Formaat: A5 21 x 14,8 cm €75,00 Formaat: A4 21 x 29,7 cm €115,00 Formaat: A3 42 x 29,7 cm €150,00 Selecteer hieronder het gewenste aantal personen en je formaat keuze.

Titel

Ga naar de bovenkant